Lapas karte
Cēres skola

Jaunumi

Mīlestības svētku svinēšana

14.02.2024 12:10 - 16:30

img9043.jpg14. februārī vecāko klašu skolēni (Sintija, Inese, Rūta, Signe, Alisa, Ilvars, Ingus, Adrians) sagatavoja un rosināja svinēt Mīlestības dienas svētkus visai skolai!

Izrotājām skolu sirsniņu tēmā! Tērpāmies rozā un sarkanos tērpos! Lietojām Valentīndienas aksesuārus! Sūtījām Valentīndienas apsveikumus! Sadaloties komandās, veidojām oriģinālāko foto! Zīmējām sirdis! Pārnesām bumbu pārī gaiteņa garumā! Sacerējām tekstu ar sākumburtiem no vārda Valentīndiena! Izspēlējām Kahoot par Valentīndienas tradīcijām! Un nobeigumā ballīte!!!

Lasīt visu ziņu galerija (43)

"Sniega karaliene" Balgales BLPC

01.02.2024 16:00 - 17:00

img8988.jpg1. februārī Cēres bērnu un jauniešu teātris "Pastarītis" viesojās Balgales BLPC ar izrādi "Sniega karaliene"

Lasīt visu ziņu galerija (53)

Izrāde Cēres pagasta iedzīvotājiem un viesiem

13.01.2024 17:00 - 18:30

img20240113180137.jpgSestdien, 13. janvārī, teātris “Pastarītis” savu izrādi “Sniega karaliene” izrādīja Cēres pagasta iedzīvotājiem un jebkuram citam interesentam, kurš bija gatavs atbraukt uz Cēres pamatskolu diezgan aukstos un slidenos laika apstākļos. Zāle bija pilna skatītāju gan no paša pagasta, gan no kaimiņu novadiem.

 Šo izrādi var skatīties vairākkārt, jo lomu atveidotāji mainās un gandrīz katru reizi aktieru sastāvs ir citādāks. Šoreiz Cēres skolēni apvienojās ar Zentenes kultūras un Sēmes tautas nama aktieriem. Cēres skolēniem, tā bija atkal cita pieredze, jo parasti  skolas  teātrim pievienojās radinieki un skolas darbinieki. Galvenās lomas - Kaju un Gerdu atveidoja Ilvars Rožinskis un Rūta Gintere, savukārt, skatītāju un pašu aktieru vislielāko simpātiju  ieguva  laupītāju vadone ar savu palīgu, kurus atveidoja - Aivars Rožinskis un Aivars Grenevics,  un nepārspējamā laupītāju meita - Alise Auniņa.

Lasīt visu ziņu galerija (14)

Vēl sirsniņās Ziemassvētki

11.01.2024 10:00 - 13:00

whatsapp-image-2024-01-09-at-17-45-20-1.jpg11. janvārī Cēres skolas bērnu un jauniešu teātris "Pastarītis" piedalījās Pūres kultūras nama organizētajā pasākumā "Vēl sirsniņās Ziemassvētki".

Bija iespēja gan vērot citu teātra pulciņu sniegumu, gan uzstāties pašiem atkal nedaudz citā sastāvā - apvienojoties ar četriem aktieriem no pamatskolas Spārni. Pēc izrādes tika lūgts fotografēties ar Cēres kolektīva galvenajiem aktieriem - Gerdu, kuru atveidoja Signe Elīna Pole, un Sniega karalieni.  Neskatoties uz karalienes ļauno tēlu, kuru varēja vērot izrādes laikā, fotografēties gribētāji stāvēja rindā un pēc tam viņu silti samīļoja. Skolēni ar pozitīvām emocijām un dāvanu pilnām rokām, devās atkal uz skolu, lai gatavotos nākamajai izrādei.

Lasīt visu ziņu galerija (22)

"Sniega karaliene" Zentenes kultūras namā

22.12.2023 13:00 - 14:00

img20231222135539.jpg22. decembrī Zentenes kultūras namā ar izrādi "Sniega karaliene" režisores Evitas Bērziņas vadībā svētkus radīja bērnu un jauniešu teātris "Pastarītis" kopā Zentenes pagasta amatierteātri.

Lasīt visu ziņu galerija (41)

Ziemassvētki

21.12.2023 16:00 - 22:00

img8308.jpg21.decembrī Cēres pamatskolas skolēni uz skolu devās pēcpusdienā, jo notika Ziemassvētku pasākums. Vispirms bērnu un jauniešu teātris "Pastarītis" Evitas Bērziņas vadībā parādīja iestudēto izrādi "Sniega karaliene", tad notika I. semestra labinieku mācībās godināšana, kopēja dziedāšana un tad svētku balle.

Atzinības: labākie 2023./2024. m.g. I.semestrī mācībās savā klasē saņēma - Alisa Strautiņa,  Eva Katrīna Skujiņa, Signe Elīna Pole, Ingus Rožinskis, Ilvars Rožinskis, Megija Lormane, Enija Damlice, Alise Auniņa, Tomass Ķezbers, Aija Auniņa un Betija Zauerhagena.

Pateicības par aktīvu mācīšanos, skolas nekavēšanu, darbošanos sportā vai skolas pasākumu organizēšanu saņēma - Artūrs Niedrājs, Lauris Eksto, Ričards Dišlers, Kristīne Līkuma, Viktorija Ose, Jānis Edijs Kuzmanis, Tifānija Dudkina, Eva Katrīna Skujiņa, Signe Elīna Pole, Alisa Strautiņa.

Ziemassvētki ir laiks, kad kavējamies pārdomās- atmiņās pārcilājas gada notikumus un ar jaunu apņēmību raugāmies nākotnes iecerēs. Ziemassvētki ir laiks, kas mūs sapulcina ar vistuvākajiem cilvēkiem, un mēs izbaudām dzīves vislielāko vērtību - savstarpējo satikšanos un ģimenes kopību. Ziemassvētki ir sirsnības un mīļuma svētki. Lai Jums un mums izdodas šajā īpašajā svētku laikā piedzīvot Ziemassvētku brīnumu, sajust mieru un līdzsvaru dvēselē, izjust kopības svētkus ar saviem mīļajiem! Lai Jaunais gads atnāk ar piepildījumu tam, ko visvairāk vēlaties, ar dzīvesprieku, stipru veselību un mīlestību. Visas bēdas, visas raizes vecam gadam atstājiet, tikai laimi, prieku, smaidu Jaunā gada saņemiet!

Lasīt visu ziņu galerija (76)

Pirmsskolas bērnu eglīte

20.12.2023 12:00 - 14:30

putekl.jpgŠogad Cēres pirmsskolas bērniem notika citādāki Ziemassvētki! Ciemos atbrauca Pētera Trupa leļļu teātris ar muzikālu izrādi "PUTEKLĪŠA ZIEMASSVĒTKI".

Jautri, saistoši un interesanti gan mazajiem skatītājiem, gan viņu vecākiem.

Ziemassvētku vecītis ar savu draugu Sunīti dziedāja un dejoja kopā ar bērniem un noslēgumā dalīja saldumu paciņas!

Paldies Līgai Rozei par pasākuma noorganizēšanu!

Lasīt visu ziņu galerija (44)
<>
Jaunākās galerijas