Lapas karte
Cēres skola

Jaunumi

Mātes dienas koncerts

10.05.2024 13:30 - 10.05.2023 - 14:30

img-20200527-131101.webpMīļajām māmiņām, vecmāmiņām, krustmāmiņām veltītajā koncertā varējāt redzēt un dzirdēt:

  • 1.klases dzejoli "Blaumanis “Vijolīte”"
  • 5.klases Popielas priekšnesumu "Dancing Queen"
  • Pirmsskolas dejas "Lāse", "Pavasara deja"
  • 2.-3.klases tautasdziesmas par māmiņu
  • 7.-9.klašu meiteņu Popielas priekšnesumu "Lēkā"
  • Deju pulciņa deju "Dusmīgā deja"
  • Ralfa (4.kl.) dzejoli par pavasari.
  • 3.klases deju "Apburtā karaļvalsts"
  • Olivera 1.kl. pašsacerēto dziesmu par Ērgli
  • Aijas 2.kl. dziesmu "Maza, maza meitenīte", flautu spēlēja Alise 4.kl.
  • 1.-3.klases un pirmsskolas dziesmu "Tango Pelikāno"
  • 4.-9.klases dziesmu "Māmiņai"
  • Visu kopēja deju "Draudzība"
Lasīt visu ziņu galerija (17)

Lielā Eiropas stunda

09.05.2024

eiropa.webp9.maijs ir Eiropas diena.

Lai to atzīmētu un pilnveidotu izpratni par Eiropas dienas nozīmību, 9. maijā tiešsaistē plkst. 9.00 notika Lielā Eiropas stundaLielajā Eiropas stundā tika sniegta atbilde uz jautājumu "Kāpēc mēs svinam Eiropas dienu?", kā arī pastāstīts būtiskākais par Eiropas Savienības (ES) izveidošanas mērķiem, darbību, vērtībām, iespējām un Latviju Eiropas Savienībā.

Lielā Eiropas stunda bija piemērota gan maziem, gan lieliem eiropiešiem. Tā tika atklāta ar jaunu tradīciju – Rokasspiedienu Eiropai. Aicinot ikvienu, sveicot Eiropas dienā, paspiest roku kolēģiem, draugiem, nejauši satiktiem cilvēkiem, tā apliecinot cieņu un sadarbību.

Lasīt visu ziņu galerija (13)

Sadejojam Kandavā

03.05.2024 11:00 - 15:00

sadejo-kandava.webpKoncerta "Sadejojam Kandavā" mērķis bija dot iespēju Tukuma novada izglītības iestāžu mūsdienu un citu deju žanru kolektīviem parādīt savu māksliniecisko sniegumu, veicināt pedagogu un skolēnu pieredzes apmaiņu.

Koncertā piedalījās vispārējās un profesionālās ievirzes izglītības iestāžu mūsdienu, sporta, vēsturisko, klasisko un citu žanru deju kolektīvu un individuālo priekšnesumu dalībnieki.

Koncerts bija ļoti interesants, daudzpusīgs. Skatītājiem katrs priekšnesums pavērās kā pārsteigums, sākot no klasiskā valša un aerobikas līdz pat Hip –Hopa trikiem.

Cēres pamatskolu pārstāvēja deju pulciņš "Dejotprieks" ar "Dusmīgo deju" hip hopa skaņās.

Visus koncertā klātesošos vienoja ritms, kustība un mīlestība.


Lasīt visu ziņu

Sveicieni Latvijai

02.05.2024 12:10 - 13:30

latvijas-valsts-karogs-2024-grande.webp2. maijā Cēres pamatskolas kolektīvs pulcējās kopējā pasākumā "Dziesmas un dejas Latvijai".

"Pavasara dziesmu konkursā" pirmsskolai un 1.-3.klasei, audzēkņi izpildīja dažādas dziesmas, ko bija iemācījusi skolotāja Aleksa Valtere. Pirmsskolēnu rotaļu pulciņš un pulciņš "Dejotprieks" parādīja savas konkursu dejas, ko sagatavoja skolotāja Iveta Saija.

Lai visiem jauka Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas diena!

Lasīt visu ziņu galerija (44)

Lielā talka `24

26.04.2024 12:00 - 14:00

liela-talka-2024-27-04.webp26.aprīlī, kārtīgi vingrojuši un iesildījušies, devāmies sakopt pēc pavasara mitruma un ziemas slapjuma skolas sporta laukumu.

Paldies visiem talkotājiem!!!

Lasīt visu ziņu galerija (13)

Olimpiskā diena 2024

26.04.2024 09:00 - 12:00

lok-2024-plakats-druka-b2-zals.webp26.aprīļa 9:30 dienu sākām ar piedalīšanos Olimpiskajā stundā, kuru vadīja Jānis Pētersons.  Olimpiskajā stundā jau otro gadu tiek plašāk pievērsta uzmanība Olimpiskajiem simboliem, šogad padziļināti tika apskatīts Olimpiskās lāpas simbols. Izglītojošā materiāla prezentācijā tika izklāstīta informācija par Olimpisko liesmu, lāpas ceļu un citiem ar šo simbolu saistītiem jautājumiem. Tiešsaistes īpašais viesis šogad bija leģendārais hokejists Sandis Ozoliņš.

Olimpisko dienu Latvijā atzīmē ar tradicionālo Vislatvijas vingrojumu kompleksu, kuru visa Latvija vingroja plkst. 11:00. Vislatvijas vingrojumu komplekss ir izveidots bērnudārza vecuma bērniem kopā ar Tutas lietu varoņiem Lapsiņu un Feneku, šim vingrojumam komponists Rūdolfs Macats sarakstīja dziesmu Bronza, Sudrabs, Zelts. Savukārt skolas vecuma bērniem, kā arī visiem pārējiem -  sagatavots vingrojums pie Markusa Rivas un ZeBrene dziesmas – Diskutē vēl. Kustības vingrojumu kompleksiem izstrādājuši pieredzes bagātie treneri Dinārs Zāģers un Monta Lībeka-Vilgerte.

Tāpat notika zīmējumu konkurss (1.-4.klase) "Olimpiskās spēles "Parīze 2024"", kur savus zīmējumus radīja Alekss Maslakovičs, Justīne Skudra, Rihards Markēvičs, Armands Iņķis un Ralfs Maļinovskis.

Lasīt visu ziņu galerija (10)

Melngalvju nama iepazīšana

23.04.2024 12:00 - 13:20

latvijas-skolas-soma-logo-krasains-1.webp23. aprīlī Cēres pamatskolas 6.-9.klašu skolēni devās uz Rīgu, lai izpētītu Vecrīgu un programmas "Latvijas skolas somas" ietvaros iepazītos ar Melngalvju namu.

 Melngalvju namā skolēni izzināja melngalvju leģendas un brālības dzīvesveidu, kurš ir “izdzīvojis” līdz pat 21. gadsimtam, klausoties saistošā gida stāstījumā par senajiem laikiem. Skolēni guva ieskatu Rīgas un Melngalvju nama vēsturē.

 Skolēni izstaigāja 14. gadsimta vēsturiskos pagrabus, kur varēja līdzdarboties, iztēlojoties sevi kā brālības biedrus un izkalt savu Melngalvju biedra monētu. Tāpat apskatījām ar iespaidīgo sudraba kolekciju un nama svinību zāles, to noformēšanā izmantotās gleznas.

Iegūtās zināšanas tiks izmantotas sociālo zinību, vēstures un vizuālās mākslas stundās.

Izdevumus par pasākumu sedza valsts programma “Latvijas skolas soma”

latvijas-skolas-soma-logo-krasains-1.webp

Lasīt visu ziņu galerija (25)
<>
Jaunākās galerijas