Lapas karte
Cēres skola

Jaunumi

Izlaidums 2017

09.06.2017 19:00 - 20:30 kur : Cēres pamatskola

Trīs lietas, kas jāvēl sev un citiem:

VESELĪBA, PRIEKS UN DRAUGI.

Trīs lietas, kas katram jāvalda sevī:

RAKSTURS, MĒLE, UZVEDĪBA.

Trīs lietas, kas katram jāattīsta sevī:

LABESTĪBA, DROSME, CILVĒKMĪLESTĪBA.

Trīs lietas, no kurām jāvairās:

NEŽĒLĪBA, AUGSTPRĀTĪBA, NEPATEICĪBA.

Lietas cilvēku nedara laimīgu. Laimi nes atgriešanās mājās un pretimnākšana, ieklausīšanās un sirds atsaukšanās. Paldies par glāstiem un maigumu, par rūpēm un gādību paldies par padomu un  siltiem vakariem. Paldies vecākiem un vecvecākiem, kuri mūs atbalstīja un ticēja mūsu spēkiem visus šos gadus. Jūs, mūsu vismīļākie, paldies par rudzu maizi galdā, paldies par spēka un izturības paraugstundām.

Vai vari pateikt, ko jūt asns, kas cauri lielceļa asfaltam izlauzies pret sauli?! Zināšanas cilvēku nedara saprātīgu. Gudrība nāk caur skolotāju, kas to spēj nodot saviem skolniekiem. Sakām lielu paldies skolotājiem, kuri dalījās savā gudrībā, neļāva padoties, uzmundrināja un centās savu mācāmo priekšmetu mūsu prātos atslēgt ar brīnum atslēdziņu- pacietību. Tās mācībstundas mums  būs spēka maize, avots un parole, lai prāts valdītu pār emocijām. Paldies!

Vai vari pateikt, ko domā bite, kas, laizdamās no zieda uz ziedu, pacietīgi meklē nektāru?! Vara cilvēku nedara varošu. Cilvēkmīlestība rodama nesavtīgā un rāmā rīcībā, kas nes labumu līdzcilvēkiem. Gribam lielu paldies pateikt par siltām, sakoptām telpām, par agriem rītiem un vēliem novakariem, lai mēs justos tik labi kā mājās. Pateicamies tehniskajiem darbiniekiem!

Tā kā skola uz Latvijas simtgadi stādīja rožu dārzu, mēs uzdāvinājām krūmrožu stādus. Lai ilgus gadus uz pumpuriem mirgo rasas lāses un pumpuri skolai nes tikai priecīgus un laimīgus mirkļus, un asos ērkšķus nevar just un daudzos, daudzos  pirmajos septembros, lai rozes sagaida bērnus.

Dziedājām "Veltījums skolai" un ''Kur dzīvo laime". 

Liels paldies par skaisti dekorēto zāli un izlaiduma torti 8. klasei!

Ar saules gaismu plaukstās un ābeļziediem dvēselē 

 Es dienu iestādīšu un došu pasaulē

 Vien tikai balti balto, vien tikai saulaino 

 No gaismas un no ziediem, no laimes veidoto. 

 Lai nesarūsē diena, lai nenosirmo laiks 

 Lai piedzied putni sirdi un mīlestība zied. 

 Es iešu savā dienā un atmetīšu sūro 

 Ar baltiem ābeļziediem ir vieglāk dzīvē iet...   

2017. gada absolventi: Annija, Helēna, Sabīne, Mairita, Vallija, Edgars, Dāgs


Lasīt visu ziņu galerija (21)

Pateicības diena

31.05.2017 11:00 - 12:00 kur : Cēres pamatskola

img_8513.jpg31.maijā Cēres pamatskolas labākie skolēni un viņu vecāki tika aicināti uz Pateicības dienu. Godināja aktīvākos skolēnus, kas mācību olimpiādēs, sportā un dažādos interešu izglītības pasākumos saņēmuši godalgotas vietas. Un tādu mums ir daudz: Sandija Oga, Alisa Strautiņa, Jānis Tīrums, Biruta Grīnberga, Sendija Vorkale, Jurita Meļņika, Mārtiņš Gatis Araks, Kristers Miezis, Viktorija Anita Meļņika, Ralfs Konovs (6.klase), Emīls Lagzdiņš, Samanta Šulca, Oskars Granapskis, Otto Fedukovičs, Annija Jēce, Dāgs Lazdāns, Valija Araka.  Direktore bija sarūpējusi naudas balvas, diplomus un cienastu. 

Nelielu koncertu sniedza Samanta, Sindija, Viktorija, Sendija, Mairita, Laura, Jurita, Sanija, kuras sagatavoja skolotāja Drosmiņa.

 Paldies par centību skolēniem! Paldies par atbalstu vecākiem! 

Lasīt visu ziņu galerija (16)

Liecību izsniegšana

31.05.2017 kur : Cēres pamatskola

img_8479.jpgPēdējā skolas diena ir klāt! 31. maijā par tradīciju jau kļuvusi kopēja liecību izsniegšana skolas zālē. Tika apbalvoti labākie skolēni no katras klases. 1.klasē - Sandija Oga, 2.klasē - Alisa Strautiņa, 3.klasē - Jānis Tīrums, 4. klasē - Artūrs Jēcis, 5. klasē - Adrija Zorge, 6. klasē - Samanta Bētiņa, 7. klasē - Samanta Šulca, 8. klasē - Lelde Kurpniece, 9. klasē - Helēna Pētersone un ar visaugstāko vidējo atzīmi 9,13 Annija Jēce. Vidējās atzīmes kāpums - Juritai Meļņikai un Viktorijai Anitai Meļņikai. Nevienu dienu skolu nekavēja Romāns Kursītis. 

Direktore novēlēja visiem jauku, piedzīvojumiem pilnu vasaru, labi atpūsties un neaizmirst palasīt arī kādu grāmatu. Lai saulaina un silta vasara!!!

Lasīt visu ziņu galerija (20)

Erasmus projekta noslēgums

31.05.2017 kur : Cēres pamatskola

img_8615.jpg31. maijā Cēres pamatskolā norisinājās Erasmus+ KA2 stratēģiskais skolu sadarbības partnerību projekta MY NATIONALITY IS HUMAN (līguma Nr. 2015-1-BG01-KA219-014174_6) noslēguma pasākums.

Noskatījāmies prezentācijas par paveikto darbu. Skolēni, kas piedalījās mācību aktivitātēs Rumānijā un Bulgārijā, pastāstīja par redzēto un piedzīvoto.



Lasīt visu ziņu galerija (20)

Vieglatlētikas sacensības

30.05.2017 09:00 - 11:00 kur : Cēres pamatskola

img_8275.jpg30.maijā visi Cēres pamatskolas skolēni piedalījās vieglatlētikas sacensībās. Skolotājs Aivars sagatavoja disciplīnas - skriešanā, tāllekšanā, bumbiņas mešanā, lodes grūšanā, stafetēs. Pārējie skolotāji tiesāja. 

Pavisam tika izsniegti 59 diplomi. Malači! Vasarā turpinām trenēties!

Lasīt visu ziņu galerija (18)

Novada svētki

27.05.2017

img_8098.jpg27. maijā Kandavas novada svētkos Cēres pamatskola piedalījās svētku gājienā. Mūsu pagasts bija plaši pārstāvēts!

Lasīt visu ziņu galerija (19)

Izlaidums pirmsskolā

26.05.2017 09:30 - 11:00 kur : Cēres pamatskola

img_8019.jpg26. maijā pirmsskolas septiņi sešgadnieki saņēma apliecinājumus par pirmsskolas beigšanu. 

Lasīt visu ziņu galerija (21)
<>
Jaunākās galerijas